De ultieme gids naar waterflesjes

nl™ Gewilde zoekopdrachten

De Dopper werd ontwikkeld uit pure frustratie aan de 10 miljard kilo kunststof tellende soep welke ergens in een oceaan gebieden drijft.Ingeval je ook alsnog weleens nagaat dat er slechts in Holland alang pe

Het is ook niet zo doch ons waterfles, het klinkt wellicht mits het zoveelste verkoop praatje, maar achter die fles gaat immers degelijk een goed verslag schuil.

Zeker fantasie lekker weg tot het tropische eiland met zand tussen de tenen, een billen op ons bed aangaande palmbladeren, dat heerlijke turquoise zeewater het zachtjes anti een schelpen aanschurkt terwijl je ons

Laat betaalbaar waterflesjes met persoonlijk etiket drukken. Waterflesjes doen dit iedere keer goed op een beurs, partijtje of kantine. Wij beschikken over waterflesjes met plat drinkwater ofwel prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml of 500 ml. De etiketten alleen mogen helemaal in full colour all aan bedrukt geraken.

Dit kan zijn alleen géén thermosfles. De ideale methode teneinde mineraalwater (ofwel ander drinken) in mee te nemen. En door het hergebruiken aangaande ons flesje help jouw mee juiste terugdringen over de berg afval. Draai de bo

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit wegens jouw! Het logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En dit kost niets! Vanwege de genoeg taken gaat de leverdatum aangaande een bestelling ons dag later bestaan.

Niet klaar teneinde te kopen? Ontvang direct een offerte ieder email teneinde het product later te bestellen of via te sturen tot je collega ofwel designer.

Meld jouw vrijblijvend met wegens de mailinglijst en krijg eco winacties en DK Deals gelijk in jouw inbox!

Bobble kan zijn een ideale oplossing voor dit meebrengen met een flesje drinkwater. Het strakke vormgeving en een functie betreffende het waterfilter zorgen een trendy uitstraling.

GreenDutch kan zijn gemaakt over roestvrij staal, lekt niet, kan zijn geschikt wegens koude dranken, is leverbaar in vele tinten én heeft ons capaciteit van 500 ml. Het alles voor een tientje! Immers een momentje betreffende de hand reinigen!

Hiervoor heeft een Dopper dit perfecte flesje wegens kraanwater op een markt gebracht; duurzaam, handig en aantrekkelijk. Wegwerpflesjes heb je ook niet verdere nod

Gratis ontwerp bediening Ingeval jouw nauwelijks bekende hebt ofwel gewoon geen tijd hebt om een etiketontwerp te produceren, vervolgens verrichten we het met genoegen wegens je, kosteloos allicht.

Ons platte/ schroefdop kan zijn check here handig als daar bijvoorbeeld uit het flesje in een drinkglas geschonken moet worden. Naast een keuze voor dit type dop, dien er ook gekozen voor vanwege een kleur van de dop. Doppen bestaan in allerhande verschillende kleurcombinaties leverbaar en we adviseren aan om de kleur met een dop af te stemmen op de kleur aangaande de te drukken etiket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar waterflesjes”

Leave a Reply

Gravatar